L’Events CB Igualada femení es queda molt a prop de la remuntada contra el CB Prat (48-52)

L’Events Club Bàsquet Igualada femení perd contra el Prat per 4 punts de diferència (48 a 52) i segueix 11è a la classificació de Copa Catalunya.

Les igualadines van fer un bon inici de partit en el debut de Pep Abasolo com a nou entrenador. Al descans, l’equip de la capital de l’Anoia dominava per 1 punt de diferència (21 a 20) amb bones sensacions. A la represa, els dos equips van estar molt encertades en el tir exterior i les igualadines van acabar el tercer període amb un avantatge de 2 punts. Ara be, a l’últim quart la situació va canviar. El Prat va estar molt efectiu en atac i va donar la volta al marcador. Al darrer minut es van viure els moments més emocionants. Tot i així, les igualadines no van ser a temps de remuntar i van acabar perdent pel 48 a 52 final, 4 punts de diferència.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Joventut L’Hospitalet.