L’Events CB Igualada femení guanya a la pista del Cerdanyola (45-58) i suma la segona victòria consecutiva

Les igualadines van fer un bon partit i gairebé sempre van anar per davant en el marcador. Al final del primer quart guanyaven d’un punt i al descans van ampliar l’avantatge a 6 (26 a 32).

A la segona meitat, l’equip de la capital de l’Anoia va seguir en la bona línia. Al final del tercer període dominaven seguien amb un avantatge de 6 punts. A l’últim quart, les igualadines van fer un salt de qualitat i van acabar guanyant per 13 punts de diferència (45 a 58) amb la que suposa la segona victòria consecutiva.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada jugarà a les Comes contra el Joventut les Corts.