L’Events CB Igualada femení ho dona tot i acaba assolint un triomf vital a la pista del Samà Vilanova (54-55)

L’Events Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista del Samà Vilanova i la Geltrú per 1 punt de diferència (54 a 55) i suma la tercera victòria consecutiva.

Les igualadines van fer un bon partit, tot i que al final del primer quart perdien per 5 punts de diferència. Al segon període, l’equip va reaccionar i al descans només perdia d’un sol punt (28 a 27). A la represa, la igualtat va ser la tònica general. Quan va finalitzar el tercer quart, l’equip del Garraf continuava dominant d’un punt. A l’últim període, les jugadores de l’Igualada van fer un salt de qualitat i no es van deixar intimidar per les rivals. Als últims minuts, qualsevol dels dos equips s’hauria pogut endur el triomf. Tot i així, les igualadines van estar molt encertades en defensa i es van acabar imposant pel 54 a 55 final, 1 punt de diferència. Amb aquesta victòria, el conjunt de la capital de l’Anoia segueix 12è a la classificació de Copa Catalunya empatat a victòries amb el Joventut L’Hospitalet i el Prat.

Aquest diumenge, l’Events Club Bàsquet Igualada rebrà les Comes la visita del Roser en l’última jornada de Copa Catalunya.