L’Events CB Igualada femení no pot amb L’Hospitalet, un rival massa superior (83-62)

L’Events Club Bàsquet Igualada femení perd a la pista de l’Hospitalet per 21 punts de diferència (83 a 62) en un partit es va decidir a la segona part.

El conjunt igualadí no va fer un mal partit, però no va poder contrarestar els atacs del rival. Al final del primer quart, les jugadores l’Igualada perdien de 4 punts i al descans la diferència en contra es va ampliar a 9 (39 a 30). Encara no es tractava d’un marcador insalvable, Ara bé, a la segona part tot va canviar. A la represa, les jugadores de l’Hospitalet van estar molt encertades en atac i al final del tercer període, les igualadines perdien de 24 punts. Als últims minuts del partit, l’equip de la capital de l’Anoia va intentar maquillar el resultat, tot i que va acabar perdent amb el 83 a 62 final, 21 punts de diferència.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení visitarà la pista del Sant Adrià.