L’Events CB Igualada no pot amb el Joventut L’Hospitalet (54-37), tot i plantar-li cara

L’Events Club Bàsquet Igualada Femení perd a la pista del Joventut L’Hospitalet per 17 punts de diferencia (54 a 37) i segueix tercer per la cua a la classificació de Copa Catalunya.

El partit va començar bé a les igualadines amb un gran poder anotador. Tot i així, de seguida el conjunt de l’Hospitalet va reaccionar i al descans, l’equip de la capital de l’Anoia perdia de 5 punts (20 a 15). A la represa, es va mantenir la mateixa dinàmica. Les igualadines no podien contrarestar els atacs del rival i al final de tercer període, el marcador afavoria el Joventut L’Hospitalet per 12 punts de diferència. A l’últim quart, les jugadores de l’Igualada semblava que podien reaccionar. Tot i així, va ser durant poca estona perquè al final van acabar perdent de 17 punts amb el 54 a 37 final.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Tordera Unigirona.