L’Events CB Igualada s’abona a la victòria davant el Manresa (50-40) i ja en suma cinc de consecutives

Al final del primer quart el resultat era d’empat a 9 punts. Tot i així, a partir d’aleshores l’equip de la capital de l’Anoia va començar a agafar la iniciativa. D’aquesta manera va arribar al descans amb un avantatge de 7 punts (24 a 17).

A la represa, es va mantenir la mateixa dinàmica. Al final del tercer període el resultat seguia sent favorable a les igualadines, ara de 8 punts. A partir d’aquí, l’equip va seguir amb una gran defensa i atac i va acabar imposant-se amb el 50 a 40 final, 10 punts de diferència. Tot i que no té opcions d’anar a les fases d’ascens, les igualadines han aconseguit pujar fins al setè lloc a la classificació.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení visitarà la pista del Prat en l’última jornada de Super Copa.