L’Events CB Igualada segueix en la bona línia a la pista del Draft Gramenet

L’Events Club Bàsquet Igualada femení s’imposa a la pista del Draft Gramenet per 6 punts de diferència (60 a 66) i segueix líder a la classificació de Copa Catalunya.

El conjunt igualadí va fer un bon partit, tot i que al començament els costava poder superar la defensa rival. Malgrat tot, al descans l’equip de la capital de l’Anoia dominava per 4 punts (35 a 39). A la represa, les igualadines sempre van anar per davant, encara que ho feien amb avantatges mínims. Al final, l’equip va acabar enduent-se la victòria per 6 punts i es manté al capdamunt de la classificació de Copa Catalunya.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Copa Catalunya. El pròxim partit de l’Events Club Bàsquet Igualada femení serà el 6 de novembre contra el TGN Bàsquet.