L’Events CB Igualada tira d’ofici i s’endú una victòria treballada contra el Reus Ploms

L’Events Club Bàsquet Igualada femení s’imposa al Reus Ploms per 8 punts de diferència (55 a 47) i continua 2n a la classificació de Copa Catalunya.

El conjunt igualadí va patir per poder endur-se la victòria. Al descans, el marcador reflectia un empat a 17 i per tant calia treballar molt a la segona part. Tot i així, a la represa la situació no va canviar i a les igualadines els va costar posar-se per davant. Al final del 3r quart, l’equip de la capital de l’Anoia perdia de 4 punts. A l’últim període, la situació va canviar. El conjunt igualadí va estar més encertat i va acabar guanyant per 8 punts de diferència (55 a 47).

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Cornellà.