icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’ex-Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, entregarà, aquest divendres, a #Igualada, el Premi Estel Blanc

Amb motiu de la proclamació de la República Catalana, el 14 d’abril del 1931, la Federació Comarcal d’ERC Anoia, commemorarà, aquesta efemèride amb l’entrega del setzè Premi Estel Blanc, que es durà a terme divendres a 2/4 de 8 del vespre, al Restaurant Canaletes. L’acte estarà presidit per Carme Forcadell, que estarà acompanyada del Delegat de Govern a la Vegueria Penedès i president de la Federació Comarcal d’ERC Anoia, David Alquézar, així com de membres de l’executiva comarcal, militants, amics i simpatitzants republicans.

El Premi Estel Blanc vol reconèixer l’esforç fet, per part d’una persona física o entitat, en la defensa de la llengua, la cultura, les tradicions i el patrimoni en totes les seves vessants dels Països Catalans i en especial de la comarca de l’Anoia.

El lliurament d’aquest guardó no es va poder celebrar ni en el 2020 ni en el 2021 a causa de la pandèmia i aquest any el tradicional Sopar de la República ha estat substituït per un petit aperitiu que se servirà en finalitzar l’acte. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia a l’adreça electrònica anoia@esquerra.cat o al whatsapp 607 38 24 87. Les places són limitades.

tornar_radioIgualada