icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’exèrcit col·labora en les tasques de desinfecció de la residència Amavir Vilanova del Camí

La Unitat Militar d’Emergències (UME) ha col·laborat aquest dissabte a les tasques de desinfecció a la residencia Amavir Vilanova del Camí, després de la demanda que han rebut de part de l’ajuntament vilanoví i la mateixa residència. En total, s’hi han desplaçat 22 efectius de la UME on han desinfectat 120 habitacions, zones comunes i així com l’espai exterior.

Dilluns passat ja es van fer les primeres actuacions a càrrec d’una empresa especialitzada així com amb els treballs que tècnics municipals i agents forestals han anat duent a terme a l’exterior de el centre al llarg d’aquesta setmana.

Per la seva part, des d’Amavir han emès un comunicat on expliquen que els responsables de la UME han volgut traslladar als professionals de la residència que “és un dels centres més ben organitzats i coordinats dels que han visitat fins al moment amb un alt nivell de compliment de totes les mesures de prevenció i aïllament enfront del coronavirus”. Aquesta mateixa valoració l’han traslladat també a l’alcaldessa del municipi, Noemí Trucharte, que també era present a l’acte.

Des de la residència han tornat a agrair el suport que li està prestant el Cap Nord d’Igualada que “diàriament acudeix a centre per fer seguiment de la situació”. Amb tot, acaben apuntant que “fins al moment, segueix sense arribar la resposta per part de la Generalitat de Catalunya i se segueixen sense atendre les derivacions hospitalàries que sol·licita el centre”.

Foto: Vilanova Informació

tornar_radioIgualada