icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’Hospital d’Igualada participa en el 53è Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) de l’Hospital d’Igualada va participar a finals de setembre passat en diverses taules rodones i comunicacions científiques del Congrés. Per una banda el Dr. Joan Miquel, membre de l’equip d’extremitat superior, va participar-hi presentant l’evidència científica en fractures proximals de l’espatlla i a la mateixa taula la Dra. Alba Romero, metgessa resident del Servei també va presentar una comunicació oral els índex de publicació dels treballs presentats en el Congrés internacional d’espatlla.
Per altra banda, l’actual Cap del Servei, el Dr. Xavier Pelfort, va co-moderar una Taula Rodona amb el Dr. Pablo Gelber de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona sobre patologia del menisc, que té una elevada prevalença tant en pacients joves relacionats amb l’esport com també en gent més gran en el cas de les ruptures degeneratives. A la mateixa taula hi van participar cirurgians de reconegut prestigi internacional com el Dr. Joan Carles Monllau (Barcelona), Ricardo Cuéllar (San Sebastián), Antonio Cruz (Santander), Antonio Maestro (Gijón), Luis Prieto (Menorca) i el Dr. Pakuts (actual President de la Societat Xilena d’artroscòpia).

L’Hospital d’Igualada segueix incrementant la seva presència dins d’aquestes comunitats científiques, especialment des del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, prenent una especial rellevància.

Aquest servei de COT realitza cada any més de 20.400 visites a Consulta externa i unes 1.700 intervencions quirúrgiques, de les quals 230 són pròtesi de genoll i maluc.

tornar_radioIgualada