icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’hosteleria de la comarca de l’Anoia alerta que estan al límit

El president de la federació Intercomarcal d’hosteleria, restauració i turisme, l’anoienc, Pere Santos, afirma que estan desesperats, i creu que l’administració actua de manera erràtica, i sense escoltar-los. Santos considera que la situació és greu a nivell econòmic i psicològic. L’hosteleria i restauració fa 3 mesos que reclamen al govern de la Generalitat posar a l’abast de la població els tests d’antígens, i així la gent podrà saber si pot sortir de casa d’una manera més segura.

Segons Pere Santos, s’haurien de millorar els ajuts, i a la vegada reclamen que els deixin obrir al vespre com fan d’altres comunitats autònomes. El gremi reclama un pla estratègic de futur per abordar aquesta situació, però Pere Santos afirma que no els escolten.

Segons el president de la federació intercomarcal, els restaurants han pagat molt car la improvisació del Govern perquè s’han fet tancaments perimetrals sense avisar, i amb les neveres dels restaurants plenes.

Es demana també, a les administracions locals que es bonifiquin les taxes de terrasses o l’IBI. A nivell d’Igualada, però, destaquen que l’Ajuntament va reaccionar ràpid i van gestionar bé els fons que va aportar la Generalitat pel confinament de la Conca d’Òdena. En el cas d’Igualada, demanen continuïtat a les polítiques que ja es van aplicar l’any passat.

tornar_radioIgualada