RÀDIO Destacats

L’Igualada Calaf Grup continua amb el gran joc i s’imposa al Liceo (4-2)

L’Igualada Calaf Grup va guanyar el Liceo  per 4 a 2 i ha pujat fins a al 7è lloc de la classificació de l’OK Lliga. El conjunt arlequinat es va avançar a la primera part amb dos gols de Teti Vives de Ton Baliu. Aquest marcador de 2 a 0 va coincidir amb els millors moments de l’equip igualadí. Per la seva part, el Liceo va escurçar distàncies a la segona meitat, però de seguida Sergi Pla va transformar una falta directa i va establir el 3 a 1. Ara bé, el Liceo no es va voler resignar i va aconseguir el 3 a 2, quan encara faltaven prop de 10 minuts per acabar el partit. El tram final va ser emocionant i el porter Elagi Deigt va aturar un penal i una falta directa. A més, quan faltaven pocs segons per acabar, Nil Garreta va marcar el 4 a 2 definitiu. Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a l’OK Lliga. El pròxim partit de lliga serà d’aquí a dos dissabtes a la pista del Reus Deportiu.