RÀDIO Destacats

L’Igualada Calaf Grup no pot contra el Vic, un líder sòlid (2-5)

L’Igualada Calaf Grup va perdre a casa contra el Vic per 2 a 5 El conjunt arlequinat es va avançar amb un gol de Met Molas als primers minuts. De tota manera, el Vic va reaccionar i va marcar dos gols molt seguits que van donar la volta al marcador. A la represa, l’equip osonenc va tornar a marcar dos gols molt seguits que van situar l’1 a 4. Sergi Pla va donar aire als igualadins en aconseguir el 2 a 4, pocs minuts després. Ara bé, el Vic va tornar a sorprendre i va fer el 2 a 5, un resultat que ja no es mouria més. La notas negativa va ser la possible lesió de Ton Baliu en una costella. Aquest cap de setmana no hi ha jornada de lliga per a l’Igualada Calaf Grup. El pròxim partit serà d’aquí a dos dissabtes a la pista del Liceo.