RÀDIO Destacats

L’Igualada Calaf Grup no pot fer res contra el Barça (8-0) i queda eliminat de la Copa del Rei

L’Igualada Calaf Grup ha quedat eliminat de la Copa del Rei en caure golejat contra el Barça per un contundent 8 a 0. Els blaugranes es van avançar amb dos gols molt ràpids que van deixar el resultat amb 2 a 0 abans dels 10 minuts. A partir d’aquí el joc es va anivellar i l’Igualada va disposar d’algunes oportunitats per marcar, però van fallar un penal i una falta directa. Això ho va aprofitar el Barça per aconseguir el 3 a 0 poc abans del descans. A la represa, els blaugrana van ser molt superiors i van arrodonir el marcador amb 5 gols més que van posar el 8 a 0 definitiu. La primera semifinal ja està definida, la jugaran el Barça contra el Noia, que ahir va derrotar el Caldes a la tanda de penals. Avui es disputaran els altres dos partits de ¼ de final, Liceo-Voltregà i Vic-Reus Deportiu.