L’Igualada Calaf Grup perd a la pista del Barça (6-3) però lluita fins al final

L’Igualada Calaf Grup va perdre a la pista del Barça per 6 a 3 en un partit on va lluitar de valent sobretot al tram final. Els jugadors arlequinats van arribar al descans amb un marcador en contra de 3 a 0, amb un joc molt vertical dels blau-granes. A la segona part el Barça va prémer encara més l’accelerador i va incrementar el resultat fins a un contundent 6 a 0. De tota manera, els homes de Ferran López no van abaixar els braços i van marcar 3 gols que van deixar el partit amb el 6 a 3 definitiu. La nota negativa va ser una lesió de Met Molas. El jugador igualadí va rebre un cop de bola al nas i ja no va poder continuar jugant. Avui li faran més proves, tot i que el diagnòstic inicial apunta que no pateix cap fractura. El pròxim partit de l’Igualada Calaf Grup serà aquest dissabte a les Comes contra el Vendrell.