RÀDIO Destacats

L’Igualada Calaf Grup perd a Lleida (3-2) i haurà d’esperar a tercers per entrar a la Copa del Rei

L’Igualada Calaf Grup va perdre a la pista del Lleida per 3 a 2 i s’ha col·locat fora dels llocs de Copa del Rei. L’equip lleidatà es va avançar a la primera part amb un gol de penal. A la represa, el Lleida va aconseguir el 2 a 0 que deixava el partit complicat. Amb tot, Roger Bars va escurçar distàncies i va deixar el resultat obert. Ara bé, al cap d’un minut el Lleida va aconseguir el 3 a 1. L’Igualada no es va rendir i Met Molas va tornar a deixar el partit obert en marcar el 3 a 2. De tota manera, el conjunt lleidatà va saber aguantar el resultat i l’Igualada ja no va poder aconseguir cap gol més. Dissabte es disputarà l’última jornada de la primera volta. L’Igualada necessita guanyar l’Alcoi a les Comes i esperar al que facin altres rivals per entrar a la Copa del Rei.