L’Igualada Calaf Grup perd contra el Voltregà (3-4), tot i el gran treball dels jugadors arlequinats

L’Igualada Calaf Grup va perdre a les Comes contra el Voltregà per 3 a 4 i continua a la zona baixa de la classificació de l’OK Lliga. El conjunt arlequinat va començar amb un 0 a 1 en contra, però Met Molas i Sergi Pla van aconseguir donar la volta al marcador. De tota manera, el Voltregà va poder empatar quan només faltava un  minut per arribar al descans. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va buscar el gol que el tornés a posar per davant. De tota manera, el conjunt osonenc va aconseguir dues dianes que van deixar el resultat amb un complicat 2 a 4. Quan faltaven pocs segons per acabar el partit Sergi Pla va aconseguir el 3 a 4, un marcador que ja no es mouria més. Aquest dissabte l’Igualada Calaf Grup visitarà la pista del Caldes, un equip de la zona mitjana baixa de la classificació de l’OK Lliga.