L’Igualada Femení Grupo Guzmán no pot fer res davant el potent Vila-sana

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd amb el Vila-sana per 2 a 9 i ara és 5è a la classificació de l’OK Lliga.

El conjunt igualadí va competir durant la primera part davant d’un dels favorits per acabar com a campió de lliga. Les lleidatanes es van avançar amb un marcador de 0 a 2, però Patim Miret va fer l’1 a 2. Al descans, el resultat es va convertir en 1 a 3. A la represa, Carla Claramunt va marcar el 2 a 3, que donava vida a l’equip de la capital de l’Anoia. Ara bé, el Vila-sana no es va deixar sorprendre i amb molta autoritat va començar a perforar la porteria contrària fins acabar amb el 2 a 9 definitiu.

L’Igualada Femení Grupo Guzmán tornarà a jugar demà un nou partit de l’OK Lliga. Serà a la pista del Bigues i Riells en un partit que començarà a les 6 de la tarda.