L’Igualada Femení Grupo Guzmán planta cara, però no aconsegueix puntar a la pista del Palau de Plegamans

L’Igualada Femení HCP va disputar el dissabte un partit a la pista del Palau de Plegamans, un rival complicat i que acumulava 7 jornades sense perdre.

Les jugadores de l’Igualada van sortir amb força i van arribar al descans amb un interessant empat a 1. Tot i això, a la segona meitat, el Palau de Plegamans va ser molt efectiu en l’atac i va aconseguir marcar 3 gols en menys de 5 minuts, el que suposava el 4 a 1 en contra de l’Igualada. L’equip de la capital de l’Anoia no es va rendir en cap moment i quan faltaven 10 minuts per acabar, Carol Herrera va marcar el que suposava el definitiu 4 a 2.

Amb aquesta derrota l’equip igualadí es manté en 7è lloc a la classificació amb 12 punts, amb opcions, per tant, per entrar a la Copa de la Reina. Després d’un mes sense jugar, aquesta setmana les de l’Igualada tenen dos partits a casa. Dimecres a les 21.45 h s’enfrontaran al Cerdanyola i dissabte a les 17 h ho faran contra Las Rozas.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada Femení, Carles Marín