L’Igualada Femení HCP aconsegueix la victòria en un partit espectacular a la pista de l’Areces

L’Igualada Femeni Hoquei Club Patins s’imposa a la pista de l’Areces Astur Hockey per 7 a 8 gràcies a un gol que van marcar als últims segons del partit.

Als 4 minuts, el conjunt igualadí perdia per 2 a 0. Tot i així l’equip va reaccionar i, poc abans del descans, va donar la volta al marcador. A la mitja part l’Igualada guanyava per 2 a 3. A la represa, els gols van començar a caure a un cantó i a un altre fins que al minut 14 el resultat es va convertir en un 7 a 6 a favor del conjunt asturià. Ara bé, l’equip de la capital de l’Anoia no es va resignar i al minut 21 va establir l’empat a 7. Quan faltaven 21 segons per acabar, Raquel Bernadas va marcar el 7 a 8 definitiu. Els gols de l’equip igualadí els van aconseguir Raquel Bernadas, que en va fer cinc; Pati Miret, amb dos i Mar Franci, que en va fer un.

Aquest dijous, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins tornarà a jugar contra l’Areces, ara a les Comes. El partit correspon a la primera volta i es va ajornar dues vegades, una per la Covid-19 i una altra pel temporal de neu de la setmana passada.