L’Igualada Femení HCP aconsegueix un impressionant empat a la pista del Manlleu (5-5)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va empatar a 5 ahir contra el Manlleu, un equip que ocupa la 3a posició a la classificació de l’OK Lliga. L’equip igualadí va fer un gran partit i guanyava a l’inici de la segona part per un clar 2 a 5. El Manlleu va reaccionar i va aconseguir empatar pocs minuts després. A partir d’aquí el partit va ser molt anivellat, tot i que les jugadores osonenques pressionaven sobre la porteria contrària. De tota manera les igualadines van ser capaces d’aguantar el resultat fins assolir un empat molt valuós. El pròxim partit de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins serà aquest dissabte a les Comes contra el Girona.