L’Igualada Femení HCP cau a la pista de l’Sfèric, però segueix segon a la classificació

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista de l’Sfèric de Terrassa per 3 a 1, tot i que continua en segona posició a la classificació de Nacional Catalana.

El conjunt igualadí va perdre, contra tot pronòstic, contra el 6è classificat. L’equip que dirigeix María Fernández va fer un mal partit, malgrat es va avançar amb un gol de Carla Claramunt als 3 minuts de la primera part. Semblava que aquest resultat seria l’inici d’una nova victòria. Tot i així, el conjunt vallesà va donar la volta al marcador i va arribar al descans amb un resultat de 2 a 1. A la represa, les igualadines van intentar millorar el joc però no se’n van sortir i, a més, l’Sfèric va marcar el 3 a 1, resultat que ja seria definitiu.

El proper partit de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins serà el diumenge 1 de març a les Comes contra el Jonquerenc.