L’Igualada Femení HCP empata amb el Vilanova B en un partit emocionant fins al final

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins empata a les Comes contra el Vilanova B a 4 gols i ara és 3r a la classificació de Nacional Catalana.

El conjunt igualadí es va avançar amb un gol d’Ester Ferrer als 2 minuts, tot i que ràpidament el Vilanova va donar la volta al marcador establint l’1 a 2, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, Pati Miret i Carla Claramunt van remuntar el desavantatge i es van situar amb un resultat de 3 a 2 a favor de l’Igualada. Malgrat tot, el Vilanova va tornar a sorprendre la porteria igualadina i va aconseguir l’empat a 3. El partit estava sent molt vistós i l’emoció era l’aspecte més destacat. Carla Claramunt va tornar a marcar per a les igualadines, en transformar una falta directa. Era el 4 a 3 i la possibilitat d’endur-se els tres punts començava a ser una realitat. Ara bé, quan faltava poc per acabar, el conjunt del Garraf va marcar l’empat a 4, resultat que ja va ser definitiu.

Aquest dissabte a ¼ de 7 del vespre, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins visitarà la pista del Reus Deportiu.