L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán acaba la temporada amb una gran victòria a la pista del Vilanova

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’imposa a la pista del Vilanova per 1 a 5 en l’ultima jornada de l’OK Lliga, tot i que no s’hi jugava res.

El conjunt igualadí va fer un bon partit i al minut 19 de la primera part ja guanyava per un contundent 0 a 3 gràcies a un hat-trick de Carla Claramunt. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va seguir atacant i als 14 minuts ja havia sentenciat el partit amb un clar 0 a 5. Als últims minuts, les jugadores del Vilanova van pujar a l’atac. Quan faltaven dos minuts per acabar l’equip del Garraf va marcar el gol de l’honor que suposava l’1 a 5 definitiu.

Demà començaran els play-off per al títol de lliga. Les semifinals seran: Manlleu – Telecable i Palau de Plegamans – Vila-sana. Baixa automàticament a Nacional Catalana el Girona. Les dues places que falten encara estan per decidir. Les ocupen el Vilanova i el Mataró. Ara bé, els filials d’aquests dos equips estan jugant el play-off per pujar a l’OK Lliga, de manera que caldrà esperar a què s’acabi la temporada de Nacional Catalana per saber qui acaba descendint de categoria.