L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán acaba sense premi a la pista del Fraga (5-3), tot i fer un bon partit

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd a la pista del Fraga per 5 a 3 i segueix 12è a la classificació de l’OK Lliga

El conjunt igualadí va competir durant la primera part i va posar les coses complicades a un equip de la zona alta de la taula. Pati Miret va avançar l’Igualada amb un gol als primers minuts. Tot i així, les aragoneses van donar la volta al marcador i van situar el 2 a 1 al descans. A la represa, el Fraga va marcar el 3 a 1, tot i que de seguida Carol Herrera va fer el 3 a 2 que posava emoció a l’enfrontament. Ara bé, l’alegria va durar poc perquè el conjunt d’Osca va fer dos gols més que deixaven el resultat amb un complicat 5 a 2. Quan faltaven 5 minuts per acabar, Blanca Angrill va marcar el 5 a 3 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán rebrà a les Comes la visita de l’Alpicat.