L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán no pot a la pista del Cerdanyola i suma la primera derrota de la temporada (4-2)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd a la pista del Cerdanyola per 4 a 2 en la segona jornada de l’OK Lliga.

Les igualadines van encaixar l’1 a 0 als 6 minuts, tot i que ràpidament Gina Balcells va aconseguir el gol de l’empat, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, les jugadores del Cerdanyola van estar més encertades i es van situar amb un complicat 3 a 1. Al tram final, Maura Santo va fer el 3 a 2 que deixava l’equip de la capital de l’Anoia dintre del partit. Ara bé, a poc del final les vallesanes van fer el 4 a 2, resultat que acabaria sent definitiu. En aquests moments, les igualadines són 8es a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Grupo Guzmán visitarà la pista de l’Hoquei Club Corunya.