L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán cau contra el Fraga (2-3), però dona una gran imatge a la fase final de la Lliga Catalana

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd contra el Fraga per 2 a 3 a les semifinals de la Lliga Catalana. que es va disputar a Castellar del Vallès.

Les igualadines van fer un bon partit contra el conjunt aragonès, un equip convidat per la Federació Catalana de Patinatge. Al descans, el resultat era favorable al Fraga per 0 a 1, tot i que l’equip de la capital de l’Anoia estava fent un bon joc. De fet, a la represa van aconseguir donar la volta al marcador i es van situar amb un interessant 2 a 1, als 9 minuts d’aquesta segona part. Ara bé, el Fraga va ser més efectiu davant de porta i va marcar dos gols més que suposaven la derrota de l’Igualada per 2 a 3.

El campió de la Lliga Catalana va ser el Palau de Plegamans que es va desfer del Fraga a la final per 6 a 2. D’altra banda, dissabte torna a reprendre’s l’OK Lliga Femenina. L’Igualada Grupo Guzmán jugarà a la pista del Manlleu.