L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán empata amb el Bigues i Riells (3-3) i segueix amb opcions de mantenir-se a l’OK Lliga

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán empata a 3 contra el Bigues i Riells gràcies a un gol a l’últim minut.

Quan falta una jornada per acabar la temporada, el conjunt igualadí necessita guanyar el Voltregà i esperar que l’afavoreixin els resultats dels rivals directes per salvar la categoria. Amb tot, gràcies a aquest empat, encara té opcions de mantenir-se a l’OK Lliga. El partit es va posar malament i als dos minuts de la represa ja perdien per a 0 a 2. Tot i així, Aida Mas i Helena de Sivatte van donar vida a les igualadines i van aconseguir empatar a 2. A partir d’aquí, el partit va estar molt anivellat amb arribades a les àrees per part dels dos equips. Quan faltaven 12 minuts per acabar, el conjunt vallesà es va tornar a avançar amb el que suposava el 2 a 3. Ara bé, a l’últim minut les igualadines van fer un gran esforç i Helena de Sivatte va marcar el que suposava el 3 a 3 definitiu.

L’última jornada de l’OK Lliga es jugarà el dissabte 6 de maig. L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán visitarà la pista del Voltregà.