L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán ho prova fins al final, però acaba perdent davant el Mataró (0-2)

Les igualadines no van fer un mal partit, però es van quedar sense marcar. Al descans, el resultat es mantenia amb empat a zero, el que li donava esperances per perforar la porteria contrària. A la segona part, l’equip de la capital de l’Anoia va seguir buscant el gol que els donés la victòria. Tot i així, va ser el conjunt del Maresme qui va fer el 0 a 1 quan faltaven 8 minuts per acabar. A partir d’aquí van buscar la manera d’empatar i encara que van disposar d’ocasions, no ho van aconseguir. Quan faltaven 4 minuts pel final, el Mataró va fer el 0 a 2 resultat que va acabar sent definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán visitarà la pista del Telecable de Gijón.