L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán planta cara, però acaba perdent a Bembibre (2-0)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd a la pista del Bembribe de Lleó per 2 a 0 en un partit que va estar molt anivellat en molts moments.

Les igualadines van fer un bon partit, tot i que els va faltar encert davant la porteria rival. Quan faltaven mig minut per arribar al descans, el Bembibre les va sorprendre i va marcar l’1 a 0. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va buscar el gol de l’empat. Tot i així, aquest es va resistir. I quan faltaven trenta segons per acabar, el conjunt lleonès va llançar una falta directa que va suposar el 2 a 0 definitiu. Amb questa derrota, les igualadines segueixen en penúltim lloc a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán rebrà a les Comes la visita del Voltregà.