L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán treu un empat de Mataró en un partit molt anivellat

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán empata a 4 a la pista del Mataró, tot i que va tenir la victòria a tocar.

Les igualadines van encaixar l’1 a 0 als primers minuts, però de seguida Carol Herrera va capgirar el marcador amb dols gols molt seguits. El Mataró va empatar, tot i que al cap de poc Helena de Sivatte va aconseguir  el 2 a 3, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, el marcador es va convertir amb un esperançador 3 a 4, gràcies a un gol de Rocío Ramón. Ara bé, quan faltaven 5 minuts per acabar, l’equip del Maresme va aconseguir l’empat a 4, resultat que ja seria definitiu. Ara les igualadines segueixen en 6è lloc a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán jugarà a la pista del Vila-sana, el líder l’OK Lliga.