L’Igualada Femení HCP guanya a la pista de l’Olesa (1-2) en un partit ajornat al descans per la pluja

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va haver d’ajornar el primer partit del campionat de lliga de Primera Nacional Catalana al descans per culpa de la pluja. L’equip igualadí estava guanyant a la pista de l’Olesa per 1 gol a 2, en un pavelló que no està cobert pels costats. Durant la primera part, la pista relliscava molt i per aquest motiu l’àrbitre va decidir concloure el partit. Ara el comitè de competició decidirà quan es pot reprendre l’enfrontament. Aquest diumenge l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà la visita a les Comes del Palau de Plegamans B. Ahir, però, l’equip igualadí va disputar l’última jornada de la Copa Esports Penedès i va perdre a la pista del Manlleu, d’OK Lliga, per 6 a 0. Foto: Twitter Club Olesa Patí