L’Igualada Femení HCP perd a la pista del Sant Cugat, tot i fer un bon partit

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista del Sant Cugat per 2 a 1, tot i que va començar marcant.

Carla Claramunt va fer el 0 a 1 als 5 minuts de la primera meitat. Era una bon presagi per seguir plantant cara als rivals de l’OK Lliga. De fet, el conjunt igualadí va aguantar molta estona amb aquest marcador, però quan faltava menys d’un minut per arribar al descans, el Sant Cugat va aconseguir l’empat a 1. A la represa, l’equip vallesà va marcar el 2 a 1, un gol que va caure com un gerro d’aigua freda. Tot i així, les igualadines van seguir atacant, malgrat que no van poder marcar i van acabar perdent per 2 a 1.

Aquest diumenge, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà a les Comes la visita del Voltregà.