L’Igualada Femení HCP perd amb el Bigues i Riells (3-5) en la presentació de les plantilles de l’entitat

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va perdre a les Comes contra el Bigues i Riells per 3 a 5 en partit amistós de pretemporada.

Les jugadores igualadines van exhibir un bon joc en un enfrontament que es va posar malament de bon inici. El conjunt vallesà es va situar amb un 0 a 2 al descans, tot i  que a la represa l’Igualada va escurçar distàncies amb un gol de Marina Asensi. El Bigues i Riells va tornar a marcar però Carla Claramunt va assolir el 2 a 3. A partir d’aquí els dos equips es van bolcar a l’atac, un fet que van aprofitar les visitants per col·locar-se amb el 2 a 4. Carla Claramunt va marcar el gol que suposava el 3 a 4 malgrat que a l’últim minut el Bigues i Riells va aconseguir  el 3 a  5 definitiu.

El partit entre l’Igualada Femení i el Bigues i Riells va servir per presentar totes les plantilles de l’entitat.