L’Igualada Femení HCP perd per la mínima contra el Voltregà B, però es classifica matemàticament per al playoff pel títol com a cap de sèrie

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista del Voltregà B per 1 a 0, però es classifica matemàticament per al playoff pel títol com a cap de sèrie.

Quan falten 4 jornades per acabar la temporada regular, l’equip igualadí sap que acabarà entre els 4 primers classificats quan comencin els playoff. En aquests moments és el 2n classificat i porta 13 punts de marge amb el 5è, que és el Palau de Plegamans B. En l’enfrontament contra el Voltregà, l’equip va encaixar l’1 a 0 a la primera part. Tot i aquest gol en contra el partit va ser molt anivellat durant tota l’estona. A la segona part, el conjunt de la capital de l’Anoia va buscar el gol que li donés l’empat, però aquest no va arribar i l’Igualada va acabar perdent per la mínima contra l’equip de Sant Hipòlit.

Aquest dissabte, a les 6 de la tarda, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins jugarà a la pista de l’Sfèric de Terrassa.