L’Igualada Femení HCP persisteix i s’imposa al Mataró, amb un gol a l’últim minut

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va guanyar el Mataró per 2 a 1, gràcies a un gol a l’últim minut.

Les igualadines van patir de valent davant un equip que va plantar cara durant tota l’estona. Quan faltaven 4 minuts per arribar al descans, l’equip del Maresme va aconseguir el 0 a 1. Tot i així, l’equip de la capital de l’Anoia va treballar de valent i Marta Soler va aconseguir l’empat a un, quan era a punt d’arribar la mitja part. A la represa, el partit va ser molt travat fins que quan faltaven pocs segons per acabar, Marta Soler va aconseguir el 2 a 1 definitiu. Amb aquesta victòria l’Igualada comparteix el lideratge de la classificació de Nacional Catalana amb el Vilanova B, que té un partit menys.

El pròxim partit de l’Igualada Femení Hoquei Club patins serà a les Comes contra el Voltregà B. L’enfrontament es jugarà diumenge i començarà a les 17h.