L’Igualada Femení HCP planta cara, però acaba caient a la pista del Bigues i Riells

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista del Bigues i Riells per 3 a 2 en un partit que no es va decidir fins al final.

Les igualadines van començar amb un marcador en contra de 2 a 0. Tot i així, l’equip va seguir lluitant per aconseguir marcar algun gol que les fes entrar dintre del partit. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va sortir molt fort i als primers minuts, Pati Miret i Carla Claramunt van establir l’empat a 2. A partir d’aleshores, els dos equips van tenir opcions de posar-se per davant en el marcador. Tot i així, quan faltaven 10 minuts per acabar l’equip vallesà va aconseguir el 3 a 2, resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte, a les 19 h, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins tornarà a jugar contra el Bigues i Riells, aquest cop a les Comes. El partit correspon a la jornada 4 i es va ajornar per la Covid-19.