L’Igualada Femení HCP s’imposa a la pista de l’Alcorcón, el colofó perfecte per a un final espectacular

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’imposa a la pista de l’Alcorcón per 2 a 3 en l’última jornada de l’OK Lliga.

Malgrat que ja no s’hi jugava res, el conjunt igualadí volia acabar la temporada amb una victòria i ho va aconseguir. Al descans dominava per 0 a 2, gràcies als gols de Queralt del Àguila i Laia Cid. A la represa, el conjunt madrileny va ser més efectiu en atac i als 10 minuts va aconseguir empatar a 2. Amb tot, les igualadines no es van descentrar i poc després Pati Miret va marcar el 2 a 3, resultat que ja es va mantenir fins al final.

L’Igualada Femení ha acabat la temporada en 3a posició al grup per la permanència i seguirà un any més a l’OK Lliga.