L’Igualada Femení HCP s’imposa a la pista del Vilanova B i segueix com a líder autoritari de Nacional Catalana

L’Igualada Femení Hoquei Club s’imposa a la pista del Vilanova B per 2 a 4 i segueix com a líder indiscutible de Nacional Catalana.

Les igualadines van fer un gran partit davant d’un equip format pràcticament per jugadores de l’equip d’OK Lliga. Tot i així, el conjunt de la capital de l’Anoia va fer un joc impecable que el va conduir cap a la victòria. Laia Cid va fer el 0 a 1 per a l’Igualada, però el Vilanova va empatar minuts després. Això sí, Queralt del Águila va fer l’1 a 2 poc abans del descans. A la represa, Pati Miret va marcar l’1-3. Semblava que aquest gol seria suficient, però el Vilanova va aconseguir el 2 a 3 que posava emoció al partit. Quan faltaven pocs minuts per acabar, Elba Garreta va marcar el 2 a 4 definitiu. Ara, l’Igualada Femení segueix sent el líder de Nacional Catalana, a 8 punts de distància del segon classificat, que és el Mataró.

Aquest diumenge, a ¼ d’una del migdia, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà a les Comes la visita del Reus Deportiu.