RÀDIO

L’Igualada Femení HCP s’imposa al Sant Cugat en partit molt treballat

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’imposa al Sant Cugat per 3 a 2 i aconsegueix la segona victòria consecutiva.

El conjunt igualadí va fer un bon partit, tot i que va patir als últims instants. Pati Miret va aconseguir l’1 a 0 per a l’Igualada, als 45 segons, però el Sant Cugat va empatar de seguida. A partir d’aquí el partit es va estancar, però novament Pati Miret va fer el 2 a 1, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, el conjunt vallesà es va plantar diverses vegades a la porteria contrària i va aconseguir l’empat a 2. Tot i així, les igualadines no es van descentrar i quan faltaven 10 minuts per acabar, Carol Herrera va fer el 3 a 2 definitiu en transformar una falta directa.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins visitarà la pista del Girona.