L’Igualada Femení HCP suma la primera victòria de la temporada contra el Sant Cugat i surt de la cua de l’OK Lliga

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’imposa al Sant Cugat per 3 a 1 i ha abandonat l’últim lloc a la classificació de l’OK Lliga.

El conjunt igualadí va fer un bon partit i es va imposar a un rival de la zona alta. L’enfrontament va començar molt bé, amb un gol de d’Ares Noguera quan faltava un minut per acabar la primera meitat. A la represa, les igualadines van seguir atacant la porteria contrària i quan faltaven 8 minuts per acabar el partit, Laia Cid va marcar el 2 a 0. Ara bé, poc després el Sant Cugat va fer el 2 a 1, un gol que va fer patir l’equip de la capital de l’Anoia. Amb tot, a l’últim minut del partit Carla Claramunt va transformar una falta directa que suposava el 3 a 1, resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte l’Igualada Femení Hoquei Club Patins visitarà la pista del Voltregà.