L’Igualada Femení HCP torna a aconseguir una victòria molt treballada, a la pista del Jonquerenc

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’imposa a la pista del Jonquerenc per 2 a 4 i segueix en segona posició a la classificació de Nacional Catalana.

El partit es va posar malament quan el Jonquerenc va marcar l’1 a 0, als 10 minuts de la primera meitat. Tot i així, poc després Ester Ferrer va aconseguir el l’empat a 1, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, es va veure un bon joc de l’Igualada i Pati Miret, amb dues dianes seguides, va deixar el marcador amb un interessant 1 a 3. Amb tot,, el conjunt de la Jonquera va escurçar distàncies, malgrat que, de seguida, Carla Claramunt va marcar el 2 a 4, resultat que ja seria definitiu.

Aquest diumenge, a les 12,30 h, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà la visita de les Comes del Palau Plegamans B.