L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va guanyar el Vilanova per 4 a 2

Després de la derrota a la pista del Cerdanyola, la setmana passada, les igualadines van batre dissabte el conjunt del Garraf, un rival de la zona baixa. L’Igualada va fer l’1 a 0 a l’inici del partit, però el conjunt vilanoví va poder empatar, abans del descans. Després d’una primera part molt anivellada; la segona, va ser clarament dominada per l’Igualada que va marcar tres gols. Amb el 4 a 1, el partit estava sentenciat, però a falta de 15 segons el Vilanova va escurçar distàncies amb un gol de penal. Gràcies a aquest resultat, l’equip de Jacob Compte i Marta Soler ocupa el segon lloc de la classificació amb 20 punts, a 2 del Girona, tot i que el conjunt gironí té un partit menys. El Girona, precisament serà el rival de l’Igualada Femení, aquest proper divendres.