L’Igualada HC cau a casa contra el Vendrell (0-2) en un partit de bones defenses

L’Igualada Hoquei Club va perdre a casa contra el Vendrell per 0 a 2 i ara és vuitè a la classificació de l’OK Lliga.

Els dos equips van estar molt eficaços en defensa, el que va motivar que el partit tingués poca profunditat. Als 9 minuts, el Vendrell es va avançar gràcies a una bola que va travessar la línia de gol per centímetres. El porter Elagi va intentar refusar-la però no va ser a temps d’evitar que el 0 a 1 pugés al marcador. A la segona part, els arlequinats van estar més actius en atac i van disposar d’algunes ocasions que el porter del Vendrell va refusar. Quan faltava un minut per acabar, l’equip del Baix Penedès va aconseguir el 0 a 2 que deixava sentenciat l’enfrontament. Cal destacar que el jugador de l’Igualada Roger Bars va patir un cop a la cara durant l’escalfament i va jugar pocs minuts. Quan va acabar el partit es va traslladar a l’Hospital d’Igualada on li van diagnosticar una fissura lleu al nas.

Aquest dissabte el conjunt igualadí disputarà el partit de tornada dels 1/16 de final de la Copa de la CERS. A l’anada, l’Igualada es va imposar per 1 gol a 3.