icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada HC exigeix una solució a la FCP per a la total recuperació de la greu lesió que va patir Roger Bars

L’Igualada HC exigeix una solució a la Federació Catalana de Patinatge per a la total recuperació de la greu lesió que va patir Roger Bars.

L’entitat arlequinada ha emès un comunicat en que lamenta la poca cobertura de l’asseguradora MUTUACAT en despeses odontològiques.

En aquest sentit, expliquen que les quotes que els clubs paguen per cada fitxa federativa a la Federació Catalana de Patinatge, en concepte de mutualitat, haurien de cobrir al cent per cent la totalitat de les lesions que es puguin produir. Encara més, en jugadors d’elit. Des de l’Igualada Hoquei Club asseguren que estan sorpresos en veure que en lesions relacionades amb dents o boca l’assegurança només cobreix un import màxim de 245 euros, insuficient moltes vegades. També expressen que arran de la lesió que va patir Roger Bars, el passat mes d’octubre, des del club han pogut descobrir aquesta clàusula que no acaben d’entendre.

Cal recordar que, després de rebre l’impacte de la bola a la cara en el partit contra el Lloret, va haver de ser intervingut quirúrgicament d’una fractura a la mandíbula. Després de dos mesos de recuperació, ara, ha pogut tornar a competir amb una màscara protectora. Tot i així necessita un tractament d’ortodòncia (com a conseqüència de la fractura) que té un cost aproximat de 5.000 euros, del qual l’asseguradora només se’n fa càrrec de 245.

Des de l’Igualada Hoquei Club asseguren que volen demanar a la Federació Catalana de Patinatge l’ajuda necessària per poder solucionar aquesta problemàtica i per normalitzar la vida esportiva i diària de Roger Bars. En aquest sentit, pretenen demanar un canvi en les condicions de les pòlisses asseguradores i que l’usuari pugui tenir opcions de triar, segons l’import, si vol una assegurança mínima o màxima.

tornar_radioIgualada