L’Igualada Rigat aguanta a la primera part, però acaba caient davant un Barça molt superior

El conjunt igualadí va perdre davant el Barça per un clar 1 a 10, malgrat que van fer una gran primera meitat.

Els blaugrana es van avançar amb un resultat de 0 a 2 als 10 minuts del partit. Tot i així, els arlequinats no van desistir i Aleix Marimon va escurçar distàncies en culminar un contraatac. L’equip igualadí va tenir opcions d’empatar, però l’1 a 2 es va mantenir al descans. A la represa, la decoració va canviar radicalment. El Barça es va mostrar molt superior i als 11 minuts ja dominava per un clar 1 a 6. A partir d’aquí, els barcelonins es vam mostrar molt superiors i van arrodonir el marcador fins arribar a l’1 a 10 definitiu. Ara, els arlequinats són 10ns a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Valdagno italià en la segona jornada de la World Skate Europe Cup.