icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Rigat, amb la plantilla tancada per a la nova temporada 2023-24

El nou projecte de Marc Muntané es posarà en funcionament el proper 21 agost, prop d’un mes i mig abans que comenci l’OK Lliga. Tot i que no descarta incorporar algun jugador més si surt una oferta d’última hora, el tècnic principal de l’Igualada considera que la plantilla ja està prou equilibrada.

El conjunt arlequinat ha incorporat Marc Rouzé que prové del Manlleu i ha donat la baixa a Bernat Yeste que ha anat al Rivas i Mats Zilken que jugarà a l’Alpicat. A tot això cal recordar que Roger Bars pateix una lesió de llarga durada i encara no se sap si podrà tornar a les pistes aquesta propera temporada. La resta de jugadors que continuen són Tety Vives, Aleix Marimon, Gerard Riba, Oriol Llenas, Marc Carol, Nil Cervera i els porters Guillem Torrents, Xavi Bosch i Jaume-Arnau Marquès.

L’Igualada Rigat començarà la pretemporada el proper 21 d’agost i disputarà dos partits de la fase de grups de la Lliga Catalana i dos amistosos. Un d’aquests serà contra el Vilanova de Nacional Catalana i l’altre un torneig que disputarà a la Seu d’Urgell contra el Rivas i l’Alpicat.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada