L’Igualada Rigat brilla al tram final i s’endú una gran victòria contra l’Alcoi (4-2)

Els arlequinats van començar marcant amb un gol de Marc Carol als 2 minuts de la primera part. A partir d’aquí, el joc es va anivellar tot i que els igualadins van dur el control de l’enfrontament. Quan faltaven 3 minuts per al descans Nil Cervera va fer el 2 a 0. Ara bé, pocs segons després l’Alcoi va fer el 2 a 1, resultat que es va mantenir fins a la mitja part.

A la represa, l’Alcoi va aconseguir l’empat a 2, amb un gol que va suposar un gerro d’aigua freda per als igualadins. Ara bé als últims 5 minuts, els jugadors de l’Igualada van pujar a l’atac i Ni Cervera i Gerard Riba van fer dos gols més que deixaven el partit amb el 4 a 2 definitiu. Amb aquesta victòria, els arlequinats han pujat fins a la 9a posició a la classificació de l’OK Lliga

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Noia en partit de la 9a jornada de l’OK Lliga.