L’Igualada Rigat cau a la pista del Caldes, tot i fer un partit molt complet

L’Igualada Rigat va perdre a la pista del Caldes per 5 a 4 tot i fer un molt bon partit.

Els arlequinats van començar molt bé, quan Bernat Yeste va marcar el 0 a 1 als 12 minuts. Era un bon presagi per a un equip que cada vegada estava jugant millor. Tot i així, el Caldes va empatar quan faltaven dos minuts per arribar al descans. A la represa, el partit es va complicar i el conjunt vallesà es va col·locar amb un aparatós 4 a 1. Malgrat tot, els igualadins van seguir amb el bon joc i Bernat Yeste i Ton Baliu van marcar dos gols que suposaven el 4 a 3. Al tram final, el Caldes va fer el 5 a 3 en un gol molt protestat pels arlequinats. Bernat Yeste va caure dintre l’àrea rival i els àrbitres van deixar seguir el joc amb el jugador igualadí estès al terra, el que va suposar una superioritat numèrica. Tot i així, Ton Baliu va fer el 5 a 4, encara que va ser un gol que no va ser suficient per empatar el partit. Ara els arlequinats són 13ns a la classificació de l’OK Lliga.

El proper partit de l’Igualada Rigat serà el 9 de gener a les Comes contra el Palafrugell.